Over Clysan

Welkom bij Clysan, dé specialist op het gebied van stookinstallaties!

Van ontwerp en installatie tot onderhoud en inspectie. Van gasbrander tot zonne-energie. Hoe groot uw uitdaging ook is... Clysan levert een energieke oplossing. Altijd en overal. Clysan - aangenaam kennis met u te maken!

Clysan is sinds 1968 werkzaam in de stookinstallatiebranche. Dankzij onze expertise en voortdurende R&D zijn we een volledig SCIOS-gecertificeerd bedrijf voor alle scopes op het gebied van onderhoud, service en inspectie. Wij onderhouden en inspecteren alle stookinstallaties, ongeacht merk of soort, in heel Nederland. Clysan heeft zich inmiddels volop bewezen als sterke en betrouwbare partner voor de sectoren overheid, gezondheidszorg, industrie, horeca, sport & recreatie, woningbouw, onderwijs en defensie.

Clysan biedt een breed scala aan gasbranders, oliebranders en combibranders - de zogenaamde duel fuelbranders - van het Italiaanse merk Riello. Riello, de grootste branderproducent ter wereld, staat voor technische innovaties en oplossingen voor energiebesparing. Met oog voor mens en milieu. Onze productrange beslaat een serie low-NOx branders van 80 tot 10.000 kW. We installeren de brander en leveren het eindproduct kant-en-klaar op.

Clysan staat voor ontzorgen. Ontzorgen op het gebied van beheer, uitvoering, oplevering, onderhoud en inspectie. Dat doen we met een hecht team van klantvriendelijke medewerkers. In nauw overleg met u. U begrijpt het inmiddels: met brandende vragen over totaaloplossingen voor uw stook-installaties is Clysan uw ideale zakelijke partner. 

 

Contact

Clysan B.V
Industrieweg 3
4675 RA Sint Philipsland

T: +31 (0)167 - 572555
F: +31 (0)167 - 572213


info@clysan.nl