Ketelvervanging

Is uw ketel aan vervanging toe? Clysan vervangt alle soorten en merken toestellen. Dat doen we turn-key*, geheel volgens uw wensen en specificaties. Dus…zorgeloos!

We kunnen ons goed voorstellen dat u er als een berg tegenop ziet: het vervangen van een ketel. We kunnen u geruststellen: Clysan beschikt over alle vakkennis en ervaring om een collectief systeem om te bouwen naar een individueel systeem. Of om een VR-ketel te vervangen door een energiezuinige HR-ketel. Dat doen we uiteraard in goed overleg met onze opdrachtgever. Voor een optimaal en duurzaam eindresultaat.

*volgens onze eigen, bewezen methodiek: te beginnen met het bepalen van de benodigde capaciteit, gevolgd door het berekenen van besparingsmogelijkheden. Zodra de productvoorkeur bekend is volgt een prijsopgave inclusief de sloop en afvoer van uw oude installatie, inclusief eventuele asbestverwijdering, het horizontaal en verticaal transport. Na de opbouw van de nieuwe installatie volgt de ingebruikname .Na de wettelijke veiligheidsinspectie kan de installatie worden opgeleverd, inclusief onze vertrouwde 24/7 service voor onderhoud en beheer.

Contact

Clysan B.V
Industrieweg 3
4675 RA Sint Philipsland

T: +31 (0)167 - 572555
F: +31 (0)167 - 572213


info@clysan.nl