Energiemanagement

Discussies over klimaatverandering worden wereldwijd gevoerd. Het grote streven is om het gebruik van fossiele brandstoffen te beperken waarmee de uitstoot van CO2 fors daalt. Voor u als ondernemer zijn de jaarlijks stijgende energiekosten en/of uw wens om duurzaam te ondernemen mogelijk een reden om u te oriënteren op het gebied van duurzame energie. Het is goed om te weten dat Clysan inzet op duurzame energie, omdat wij geloven dat dit de enige manier is om de continuïteit van onze energievoorziening te garanderen.

Energiemanagement gaat vaak vooraf aan een duurzame oplossing. U wilt bijvoorbeeld weten wanneer en voor welke doeleinden binnen uw bedrijf energie wordt verbruikt. Wij zijn in staat dit voor u te monitoren en analyseren. Vanuit deze energiescan kunnen we gericht zoeken naar een oplossing die bij u past.

Toegegeven, een duurzame energieoplossing gaat veelal gepaard met een investeringsplan. Uit onderzoek blijkt dat vrijwel iedere zakelijke energiegebruiker over wil stappen op duurzame energie op voorwaarde dat het milieurendement hoog genoeg is en de terugverdientijd beperkt blijft. Ook hierbij kunnen we u helpen. Clysan ondersteunt u bij het vinden van een financiële oplossing.

Clysan biedt duurzame oplossingen als koude-warmteopslag, zonne-energie, biomassacentrales, warmtepompen en warmteterugwinning. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Hierdoor zijn we in staat om service en onderhoud te bieden op alle denkbare duurzame energieprojecten in Nederland.

Contact

Clysan B.V
Industrieweg 3
4675 RA Sint Philipsland

T: +31 (0)167 - 572555
F: +31 (0)167 - 572213


info@clysan.nl