Branderleverancier

Clysan levert branderinstallaties van het merk Riello voor grotere stookinstallaties in de utiliteitsbouw. Onze branders komt u tegen in ziekenhuizen, kazernes en grote kantoorpanden, op vliegvelden en bij woningcorporaties.

Bij het selecteren van een brander spelen vele factoren een rol, zoals gasvoordruk en keteltype. Vanzelfsprekend bieden we u daarbij een deskundig advies zodat u verzekerd bent van maatwerk. Ons uitgebreide productengamma op het gebied van gas, olie en duel-fuel staat geheel tot uw beschikking. Klik hier voor technische documentatie.

Logischerwijs neemt de vraag naar alternatieve (duurzame) brandstoffen sterk toe. Ook op dat vlak kunnen we aan uw vraag voldoen: Clysan levert branders die geschikt zijn voor bio-olie, gewonnen uit koolzaad of restafval.  

Maar misschien geeft u de voorkeur aan een installatie van uw huismerk. Geen probleem! Onze technici zijn bekend met de technische specificaties van alle bekende merken en soorten toestellen.

U ziet het: Clysan denkt op alle fronten met u mee. Wij bieden u niet alleen een hoogwaardige installatie, maar ook alle mogelijke service en onderhoudsfaciliteiten in de complete stookruimte. U kunt bij ons terecht voor al uw (specialistische) wensen.

 

Contact

Clysan B.V
Industrieweg 3
4675 RA Sint Philipsland

T: +31 (0)167 - 572555
F: +31 (0)167 - 572213


info@clysan.nl